Over Ben

Volgens mij is humor de sleutel als het gaat om ouder worden. Het is een onderwerp dat we zeker serieus moeten nemen maar niet té want dan kan het erg zwaar worden. We worden het allemaal en doen er niks tégen. Bovendien is leeftijd maar een getal! We kunnen er dus wel zo goed mogelijk mee omgaan.

 

Ik sta klaar voor iedere Capellenaar. Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die af en toe een beetje hulp kan gebruiken. Dit kan een opa of oma, vader of moeder, buurman of buurvrouw of jezelf zijn. Meestal zitten deze mensen nog niet in een ‘traject’, maar hebben ze wel baat bij de mogelijkheden die de Capelse initiatieven bieden.

Ik Ben..

61 jaar oud en geboren en getogen Capellenaar. Ik woon hier bij elkaar opgeteld zo’n 50 jaar met plezier. ‘Huh? Waar heb ik die overige 11 jaar dan gewoond’, zul je denken?! Ik heb een aantal jaar in het buitenland gediend. Daarna ben ik als buschauffeur en timmerman werkzaam geweest. Dat is hoe ik hier zoveel mensen ken!

Ik heb een dochter, die woont ook in Capelle. Mijn zoon is verhuisd naar Rotterdam, Kralingen. In totaal heb ik 3 leuke kleinkinderen, die vaak bij hun opa op bezoek komen. Dan is het hier een dolle boel en zetten we mijn hele huis op zijn kop.

Ik ben ook de jongste niet meer, maar nog wel redelijk sportief al zeg ik het zelf. Ik ga één keer per week hardlopen en heb sinds kort het ‘Dynamic Tennis’ ontdekt. Daarnaast ben ik een bezige bij in en om het huis. Ik ben dol op Capelle en haar Capellenaren. Ik doe graag leuke dingen met mijn buren en ik zet mijzelf graag in om anderen te helpen. Ik vind dat belangrijk omdat ik zelf op mijn leeftijd nog van alles kan en dat voor sommigen niet altijd is weggelegd. Zo ook mijn eigen zusje, waarvoor ik nu mantelzorger ben.

Ben op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief